Най-новите

четвъртък, 28 юли 2022 г.

Зората изгрява над България

Медиите продължават оглушително да мълчат. Както бяхме писали преди, само три електронни медии отразиха новината за образуваната в Пловдив прокурорска преписка за проверка на престъплението ПЛАНдемия и разпитите на бившите министри на здравеопазването  - Стойчо Кацаров, професор Костадин Ангелов и главния държавен здравен инспектор доцент Ангел Кунчев. Признателни сме на колегите, които отразиха тази толкова важна тема. 

"Афера"

"Фрог нюз"

"Родопи 24"

А по-големите издания, както винаги се правят на щрауси. Такива проблеми за тях не съществуват. И все пак и едно издание излизащо на хартия - вестник "Зора" пропука стената на мълчанието. Професор Радко Ханджиев - по-известен в Унгария и по-малко в България конституционалист, написа голяма статия по темата. Вижте я тук.

Забележителното е, че е препечатка от Bulgarian Press Pool Budapest. Както е казано в Библията - никой не е пророк в своята собствена страна. А Софийската Градска Прокуратура продължава разследването, прехвърлено й от прокурор Божидар Елкин от пловдивската Районна Прокуратура - събрано в цели три тома. Софийската преписка е с № 10729/2022 г.

Скоро ще публикуваме типова жалба с която всеки може да се присъедини като ищец или свидетел към нея. Ако са ви глобили за маска, заотворили са ви заведението, фитнес залата, хотела, дискотеката, предприятието, ако не са ви допускали в заведения, магазини и в обществения транспорт, ако са ви глобили, ако сте претърпели морални и материални щети и вреди, поради наложената ни силово ПЛАНдемия, от разни психопати и масови убийци, изпълняващи задгранични заповеди - сега е момента.

Време е за разплата, възмездие и справедливост!


Пламен Пасков също направи предаване по случая.



Развитието по темата вижте в следните статии:


Радио и Телевизия "Истина и Свобода" ще публикува всички подадени до прокуратурата сигнали по повод ПЛАНдемията, чийто податели дадат съгласие за това. Ще им дадем трибуна и в радиото и телевизионни предавания. Свържете се с нас тук. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves