Най-новите

неделя, 31 юли 2022 г.

Призив за съдействие

Съратници, в момента подготвяме нов сигнал до прокуратурата, към вече образуваната преписка в Софийска Градска Прокуратура, срещу виновниците за ПЛАНдемията. 

Ще ударим звяра в сърцето, като докажем, че няма вирус и ПСР тестовете са лъжа, а инжекциите - опасни, вредни и смъртоносни. С което ще искаме привличането като обвиняеми за престъпленията - държавна измяна, геноцид, предателство и шпионство, престъпления срещу правата и свободите на човека и гражданина и редица други, на всички виновни длъжностни лица от 13 март 2020 г., досега. 

В тази връзка,  моля да ни пратите всички факти и документи, каквито имате, против ПСР тестовете - видеото на Кари Мълис, статиите, че те не откриват вируси и каквото имате друго,  в телеграм канала ни  или на електронната ни поща: rtvsisbg@gmail.com

Още контакти за връзка с нас, можете да видите тук.

До четвъртък ще го подадем в прокуратурата, за да не изтървем преписката, и да не вземат да я потулят. И ще призовем хората, да се присъединяват към иска ни до прокуратурата, с обща типова жалба. А после ще вдигнем шум до небесата, за да наложим темата над другите злободневни проблеми и изборите да преминат под знака на отношението на партиите към ПЛАНдемията. Така ще ги видим какви са и кой за какво се бори. Подобна проверка правихме преди предходните парламентарни избори през 2021 г. 

Сега е моментът за прелом в битката или никога. Изпуснахме пролетта и лятото, ако проиграем и есента, ще изгубим войната.

Напомняме, че в момента по фронтовете на войната за свобода се водят следните битки:

Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.

Една смела софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.

Върви и делото на Автономната Работническа Конфедерация: "Зелените сертификати“ отиват на съд на 14 октомври 2022 г.! След година на съдебно-процесуално-процедурна борба, с Определение №5519 от 11.07.2022 г. Административен съд София-град насрочи открито съдебно заседание, на което ще бъде разгледана по същество жалбата на адвокат Милен Пенев и Автономната работническа конфедерация (АРК) срещу дискриминационните „зелени сертификати“, въведени със заповед на министър Стойчо Кацаров през октомври 2021 г. Жалбата е много добре аргументирана – имаме всички шансове да спечелим делото. Залогът е висок – ако зелените сертификати бъдат обявени за незаконни: първо, хиляди работници ще могат да съдят държавата, общините и работодателите си (нашата организация ще им предостави пълно правно съдействие). Второ, ако в бъдеще на някое правителство му хрумне да тероризира и дискриминира със „зелени“ или друг цвят „сертификати“ работниците и обществото като цяло, ще бъде много по-лесно да бъде атакувано юридически и действията му блокирани."

Следете развитието на събитията тук   https://rtv-is.blogspot.com/

Включете се в битката за свободата!
 За България!


"Търсим Истината, защитаваме Свободата!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves