Най-новите

вторник, 23 август 2022 г.

Пресконференцията в БТА - 13.9.2022 г.

На 13 септември 2022 г. от 13:00 часа в БТА, очаквайте излъчване на живо на пресконференцията на  гражданските организации подали сигналите в полицията и прокуратурата, по които започна разследването по прокурорска преписка 10729/2022 на СГП.
Участници: Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец", Национално Движение "Крумови Закони".
Тук на тази страница, след пресконференцията ще качим, всички изнесени информации, основниге материали, факти, доказателства и документи, както и пълен видеозапис на мероприятието.

Повтаряме накратко историята за незапознатите. Всичко започва през август 2021 г., когато две граждански организации - НСС "Свети Георги Победоносец" и НД "Крумови Закони", сигнализират ОД на МВР - Пловдив за извършени престъпления от здравните власти на национално и регионално ниво, като прилагат уличаващи документи. При последвалата проверка, пловдивската полиция уведомява Районната прокуратура в града, която започва разследване, като образува преписка №11041 / 2022 г. Прокурорът Божидар Елкин събира три тома документи от основните здравни институции и организации, разпитва  Стоян Алексов, проф. Костадин Ангелов, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, доцент Атанас Мангъров и доктор Георги Тодоров и заключава, че има  извършени престъпления по смисъла на чл. 220, ал.1, чл.108а, във връзка с чл.143 ал.1 и чл. 136 ал.1 от Наказателния Кодекс, както и по чл. 26 ал 1, чл.29 ал. 2 и чл. 35 ал. 1 от Конституцията на Република България. 

Поясняваме за какво става въпрос в цитираните горе членове:

Наказателен Кодекс

Чл. 220. (1) Длъжностно лице, което съзнателно сключи неизгодна сделка и от това произлезе значителна вреда за стопанството или за учреждението, предприятието или организацията, които то представлява, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години, като съдът може да постанови лишаване от право по чл. 37, ал. 1, точка 6.

Чл. 108а. (1) Който с цел да създаде смут и страх в населението или да заплаши, или да принуди орган на властта, представител на обществеността или представител на чужда държава или на международна организация да извърши или да пропусне нещо, извърши престъпление по чл. 115, чл. 128, чл. 142, чл. 142а, ал. 3, т. 2, чл. 143, чл. 143а, чл. 144, ал. 2, чл. 170, ал. 3, чл. 216, ал. 1 и 5, чл. 319б - 319г, чл. 326, чл. 330, чл. 333, чл. 334, чл. 336а, чл. 337, чл. 339, чл. 340, чл. 341а, чл. 341б, чл. 341в, чл. 344, чл. 347, ал. 1, чл. 348, чл. 349, чл. 350, чл. 352, ал. 1, 2 и 3, чл. 354, чл. 356е, чл. 356з, чл. 356к, чл. 356л и чл. 356м, се наказва за тероризъм с лишаване от свобода от пет до петнадесет години, а когато е причинена смърт - с лишаване от свобода от петнадесет до тридесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Чл. 143. (1) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

Чл. 136. (1) Който наруши правила, установени за охрана на безопасността на труда, и с това изложи на опасност живота или здравето на трудещите се, се наказва с лишаване от свобода до три години или с пробация, както и с обществено порицание.

Конституция

Чл. 26. (1) Гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички права и задължения по тази Конституция.

Чл. 29. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Чл. 35. (1) Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната и да напуска нейните предели. Това право може да се ограничава само със закон, за защита на националната сигурност, народното здраве и правата и свободите на други граждани.

Тъй като пловдивски прокурор няма право да разследва виновните длъжностни лица, защото деянията им са подсъдни на Софийски Градски Съд, Божидар Елкин прехвърля преписката със събраните материали на Софийска Градска Прокуратура, по компетентност. Тя на свой ред образува своя преписка № 10 729 / 2022 г., по която вече и друг човек подава допълнителни материали, които уличават високопоставени длъжностни лица в международен заговор с цел геноцид, престъпления срещу човечеството, държавна измяна и ред други съставомерни по Наказателния Кодекс деяния. 

След прехвърлянето на преписката в Софийска Градска Прокуратура и възлагането й за разследване от Главна Дирекция Национална Полиция, първоначалните заявители отново подават допълнителна информация в ГДНП-Икономическа полиция. После още материали в прокуратурата подават родителското сдружение БРЦК и трима граждани от Варна.

Прокуратурата не може да се оплаче от липса на факти и доказателства. Сега остава, само да ги подреди и изготви обвинителен акт, за съответните длъжностни лица. Материалите са изобилни. Присъединете се и вие в битката!

Събитието ще взриви наложеното статукво, като предизвика политическо земетресение!
След това, резюме на пресконференцията на английски език, ще бъде пуснато по телеграм каналите на световната съпротива, формирала в последните две години движението - "Световни Походи на Свободата". Новият български телеграм канал за съгласуване и обмен е създаден тук.


По темата досега сме публикували оригиналните документи  в следните статии:








НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



И не забравяйте - 13 септември 2022 г. от 13:00 часа в БТА. Ако не можете да присъствате на живо, гледайте прякото излъчване на тази страница.

Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves