Най-новите

четвъртък, 1 септември 2022 г.

Докладът на доктор Робърт Йънг на български език

Днес за пръв път в България, публикуваме прословутия доклад на доктор Робърт Йънг преведен на български език. Наша съратничка от Бургас ще го приложи като доказателство към свои сигнали, които ще подаде в МЗ, ИАЛ и други институции. За целта й трябваше официален превод извършен от заклет преводач. Удивително, две преводачески агенции в Бургас й отказаха да го направят, сигурно са се уплашили, като са видяли за какво иде реч. Тогава друга наша съратничка от София се зае професионално с документа и го направи безплатно! 

Изказваме им благодарност, че позволиха да бъде публикуван за обществен достъп.  Затова го качваме на PDF, за да може да се изтегли свободно за разпространение.

Иначе оригиналът на доктор Робърт Янг, на английски език, който сме подали и като доказателство в Софийска Градска Прокуратура по преписка 10729/2022 г., можете да изтеглите оттук. (Приложение 32), Има и друго изследване - на професор - доктор Пабло Кампра - доктор на химическите и бакалавър на биологическите науки от Университета в Алмерия – Испания. (Приложение 33).

И сега долу, даваме и видеото на Рикардо Делгадо за същността на графеновия оксид. Не си мислете, че това е фантастика, той обобщава дългите и обстойни проучвания на стотици изследователи (20 000 часа изследователска работа на доброволни начала) - професионалисти, останали честни и почтени, които разкриха в специализирани лаборатории съставките на отровните инжекции, които видяхте по-горе. Можете да прочетете всичко това в сайта на "Куинта Колумна". Ето го и видеото:

Ето тук и изследването за графен оксида в инжекциите, проведено от професор доктор Пабло Кампра - доктор на химическите и бакалавър на биологическите науки от Университета в Алмерия - Испания, направено по поръчка на Рикардо Делгадо. А това е списък с научни изследвания за вредата от графеновия оксид. (Приложение 34)

Продължаваме битката с глобалистите - психопати до победен край!


По темата досега сме публикували оригиналните документи  в следните статии:








НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves