Най-новите

неделя, 11 септември 2022 г.

За факт-чекърите и истината

Лъжата обикаля два пъти света, докато Истината си завръзва обувките.

Границата между ИСТИНА и лъжа е много, ама много тънка. Така факт-чекърите манипулират профанската маса.
Често некоректно поднесената истина, е дори по-вредна от лъжата и има пагубни последствия.
На сайта faktibg.eu (сайта за фалшиви новини на Венци Чикагото) е публикувана "информация", че "Прокурор повдигна обвинение на Кунчев и Ангелов за фалшивата пландемия". Това само дава възможност на факт-чекърите да атакуват всички нас - хората, които искрено се борим с Ковид-измамата, като пишат, че няма обвинения срещу тези престъпници.
Истината е че все още няма повдигнати обвинения срещу Кунчев и Ангелов, както и срещу техните съучастници в пропагандирането на Ковид-терора. Но наистина има заведена прокурорска преписка номер 10729/2022 по описа на Софийска градска прокуратура.
Венци Чикагото и хората от неговата партия са ИСКРЕНИ борци срещу измамата Ковид, но им липсват задълбочени познания. Въпреки че много пъти им казахме, че НЯМА смисъл да се публикуват фейкове, те продължават.
За голямо съжаление не разбират, че по този начин провалят усилията, които всички полагаме Кунчев, Кацаров и Ангелов да бъдат осъдени.
Истината ще ни направи свободни!

Илиян Недев


Бележка на редакцията
Публикуваме писмото на нашия съратник Илиян от Варна, защото поставя много сериозен въпрос. Напоследък се създадоха прекалено много сайтове за фалшиви новини, които пишат откровени глупости и лъжи, за да дискредитират съпротивата срещу заговора ПЛАНдемия
Те са дори по-вредни и от казионните медии, които захранвани с грантовете на Сорос и компания, прокарват лъжата за измисления вирус и са съучастници в терора на пландемичната диктатура.
А иначе, печално известният Росен Босев - бивш журналист на вестник "Капитал" - главната резидентура на Сорос в България, заслужава отделно писание. Защото вече работи в proveri.afp.com - злокобни структури, създадени по цял свят и финансирани от Бил Гейтс и Джордж Сорос, с цел да подтискат истината и да налагат цензура.  
От тях обективност не можете да очаквате, особено по въпросите с ПЛАНдемията и отровните инжекции.  Та тях ги финансират същите психопати - престъпници, които са и основните акционери в компаниите на  фарма-мафията и налагат чрез СЗО насилственото инжектиране с отровните бъркочи съдържащи графенов оксид, които наричат лъжливо - "ваксини".
Впрочем, поканили сме лично Росен Босев на нашата пресконференция за прокурорската преписка, да видим дали ще се осмели да дойде. Защото и ние имаме много въпроси към него.
Вижте документите и графиките за престъпната мрежа, оплела в отровно кълбо фармацевтичните компании, Бил Гейтс и фондацията му, СЗО, GAVI, медиите и цялата пасмина психопати, управляващи света. Те го наричат "Публично-частно партньорство", но всъщност е престъпна заговорническа организация.

Поучително е да прочетете тези 169 страници, за да разберете истината за мащабите на заговора.. 

По темата за прокурорските преписки срещу ПЛАНдемията








НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves