Най-новите

петък, 9 септември 2022 г.

Покана за участие в научен експеримент

До: Професионалистите в областта на телекомуникацията и радио-честотните изследвания

Относно: Покана за участие в експеримент за откриване на Bluetooth устройства от неизвестен тип

Уважаеми професионалисти в областта на телекомуникацията,

Казвам се Момчил Павлов и съм създател на проект Bluetooth Свобода и се обръщам към Вас с покана за участие в съвместната инициатива със Списание 8 за откриване на Bluetooth устройствата с неизвестен произход, които се откриват на територията на цялата страна, за чиято цел ще се проведе експеримент на 11.9.22 в гр. София. 

НЕИЗВЕСТНИТЕ BLUETOOTH УСТРОЙСТВА

Парадоксалният факт, че Bluetooth устройствата с неизвестен произход са най-многобройната група сред всички Bluetooth устройства в страната взети заедно събужда истинско любопитство за това какви са те, каква е тяхната функция, кой ги е произвел и защо те са напълно скрити и неизвестни за обикновения човек. 

Използвайки най-обикновено приложение за откриване на Bluetooth устройства, Bluetooth Scanner - Bluetooth finder – pairing, в рамките на минути можем да установим, че производителят на тези устройства СЪЗНАТЕЛНО Е СКРИЛ:

• ПОЯВАТА на тези устройства в станадартното Bluetooth меню на телефоните

• ИМЕТО, ТИПА, УСЛУГАТА И ТЪРГОВЕЦА на тези устройства. Те се появяват с характеристики Name: unknown, Type: unknown, Service: unknown, Vendor: unknown, т.е. името, типа, услугата и търговеца/производителя са неизвестни.

• ФУНКЦИЯТА НА УСТРОЙСТВАТА. Устройствата се появяват с “Major class code 7936”, което означава: "Некатегоризирани: всичко, за което Групата със Специален Bluetooth Интерес (Bluetooth Special Interest Group - SIG) все още не е дефинирала стандартизиран код (например GPS локатори или лабораторни проби).

С две думи, някой е обърнал страната ни в Bluetooth лаборатория и НЕ ЖЕЛАЕ обикновения човек да знае НИЩО за тези устройства! Какви за Бога са тези устройства и как можем да разбулим тази мистерия? 

ПРЕДПОЛОЖЕНИЕТО

Предположението за тези устройства е, че те всъщност представляват нелегитимните Bluetooth чипове в телата на ваксинираните срещу ковид, които се базират на най-новите нано-технологии свързани с графеновия оксид и способността му да се само-организира и изгражда структури и да се свързва с биологичните молекули. Звучи като фантастична теория на конспирациите, но до момента са натрупани не само многобройни лични наблюдения на отделни хора, а и редица научни изследвания, включително два групови експеримента във Франция и Мексико, за които е изготвена подробна документация и видео-материали. Всичките тези материали можете да откриете в обобщен вид в сайта https://Bluetoothfreedom.com, най-вече в 

• Молбата до МВР за образуване на разследване по повод наличието на нелегални bluetooth устройства

• Протокол за идентификация на bluetooth чип при ваксинираните с ирнк ваксини срещу ковид използвайки единствено мобилен телефон 

• Видео-материалите в канала https://www.bitchute.com/channel/theukoflove/

ЕКСПЕРИМЕНТЪТ

Експериментът ще се проведе извън града, малко над Драгалевци, с цел да се открие място с по-малко радио-честотно замърсяване и най-вече терен, на който в радиус от около 100 метра (приблизителния максимум за Bluetooth сигнала) да няма други Bluetooth устройства (да няма други хора, които потенциално да носят други Bluetooth устройства и/или да са ваксинирани). По подобие на вече проведените групови експерименти във Франция и Мексико участниците (ваксинирани срещу ковид) ще подхождат един по един към групата тестващи, които ще използват обикновени мобилни телефони с приложения за откриване на Bluetooth устройства. Ако в приложенията бъдат отчетени същите тези неизвестни Bluetooth устройства (MAC адреси без никакви допълнителни данни) при приближаването на участниците към тестващите, то това ще се счита като доказателство, че телата на ваксинираните наистина излъчват такива сигнали. 

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ КЪМ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

Във връзка с този експеримент с екипа на Списание 8 ще бъдем дълбоко признателни за участието на независими експерти в областта на телекомуникациите и радио-честотното замърсяване, които биха проявили интерес да се включат със своя апаратура и опит за допълнителни изследвания като:

• Отчитане на Bluetooth сигнала в необработен вид като се използва лаптоп и Bluetooth антена за анализ на радио-честотните информационни сигнали, така както е направено и в двата експеримента във Франция и Мексико (виж Приложение 3, стр 22 от Молбата до МВР за образуване на разследване по повод наличието на нелегални bluetooth устройства ) 

• Отчитане на радио-честотното излъчване от тялото със специализирана апаратура (като например високо-честотен анализатор HF35C като този от стр. 3 от Молбата до МВР , Safe and Sound Pro II  Broadband RF meter използван в това измерване  https://www.bitchute.com/video/CcgX3BiT8o5U/ или други.

• Други средства и апаратури, които биха били показателни и интересни за изпитване.

Ако нямате възможност или интерес за участие в експеримента, но имате възможност да ни предоставите необходимата апаратура за тези допълнителни измервания, които бихме се радвали да осъществим ще бъдем дълбоко признателни и за това. С Вашето изрично съгласие, Списание 8 ще цитира използваната апаратура и фирма/организация, което ще бъде една прекрасна допълнителна възможност за изява и реклама на дейността Ви. 

ДЕН И МЯСТО НА ЕКСПЕРИМЕНТА

Експериментът ще се проведе на 11.9.2022 г., неделя, като за сборен час и пункт са обявени 15.45 ч. на адреса на редакцията - гр. София 1421, бул. „Черни връх 1-3“, ет. 4, ап. 7. Обявата във ФБ страницата на Списание 8 можете да намерите тук:

https://www.facebook.com/Spisanie8/photos/a.417143401612/10160314677631613/?type=3 

Благодарим за Вашето внимание и се надяваме, че ще можем да осъществим този проект заедно!

С уважение,

Момчил Павлов

ръководител проект

Bluetooth Свобода

https://Bluetoothfreedom.com 

e-mail: momchil.pavlov@gmail.com 

тел: 0879 39 28 28




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves