Най-новите

неделя, 24 юли 2022 г.

Долу маските! 25 юли 2022 г.

Отново въведоха изискването за носене на маски! Това е престъпление срещу българския народ и се нарича ГЕНОЦИД! Не може в най-големите жеги на месец юли, да налагаш на хората да се задушават с вреден парцал на устата, който им спира дишането, намалява кислорода в кръвта, причинява припадъци, бактериални бронхопневмонии, екземи, уврежда мозъка и в някои случаи води и до смърт!

Само психопати и масови убийци могат да направят такъв престъпен акт! 

НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ЗА СЪПРОТИВА НА ТОВА БЕЗУМИЕ Е МАСОВОТО И ЕДНОВРЕМЕННО ОТХВЪРЛЯНЕ НА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИТЕ И НЕЗАКОННИ ЗАПОВЕДИ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И НЕГОВИТЕ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ - РЗИ ОТ СТРАНА НА ЦЕЛИЯ НАРОД!

В момента в Софийска Градска Прокуратура тече разследване - преписка № 10729/2022 г. срещу бившите министри на здравеопазването проф. Костадин Ангелов и Стойчо Кацаров и главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев за извършените от тях престъпления по повод ПЛАНдемията!

На този адрес в интернет са публикувани образци документи, с които да се защитите от глоби и други санкции, наложени ви от полицията, органите на РЗИ или общински инспектори за неносене на маска, липса на зелен сертификат, при затваряне на вашия магазин, заведение, предприятие и всякакви други безумия, прокарвани от държавната власт, по повод измислената и налагана ни отвън ПЛАНдемия. Изтеглете ги, отпечатайте ги, попълнете си данните и ги подайте в съответните институции. https://blogopisezhrabur.blogspot.com/p/blog-page_12.html
 Ако искате да помогнете и на други хора пострадали от терора и диктатурата въведени с ПЛАНдемията, разпространете тази страница с документи във всички социални мрежи, поставете препратка към нея на вашите сайтове, пратете я по електронна поща или чат клиенти, на свои приятели, познати, роднини, колеги, съседи! Вдигнете се на борба! 

Заедно ще победим!

И вие можете да свалите, отпечатате и разпространите тази листовка по електронен или хартиен път.

Изтеглете я оттук в Word или в  PDF формат, отпечатайте я и разпространете или я пратете по електронен път.

Ако попаднете на полицаи, служители на РЗИ, общински инспектори проверяващи носенето на маски и се опитат да ви санкционират за липса на маска, им дайте да прочетат това предупреждение или направо им го връчете официално.

Предупреждение


Уважаеми Господа,

В качеството ви служебни лица -  контролни и/или санкциониращи органи, ви предупреждавам, че изискването за носене на маски е противоконституционно и противозаконно, в разрез и с международни конвенции за правата на човека  и гражданските свободи.

По конкретно това противоречи на чл. чл. чл. 29 ал. 2,  чл. 30 ал. 1, чл. 32 ал. 1 от Конституцията.

Също е в грубо противоречие и с чл. 1, 2 и 5 от КОНВЕНЦИЯТА за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината - ратифицирана от 39-то Народно Събрание на 26.02.2003 г.

Отделно нарушава и чл. 63 ал. 9 от Закона за здравето.

От друга страна не може в най-големите жеги на лятото, да се налага на хората да се задушават с вреден парцал на устата, който им спира дишането, намалява кислорода в кръвта, причинява припадъци, бактериални бронхопневмонии, екземи, уврежда мозъка и в някои случаи води и до смърт! Има достатъчно научни изследвания за вредата от маските, отделно, те не предпазват от никакви вируси, особено от несъществуващи такива.

Въз основа на гореизложеното ви предупреждавам, че ако изпълнявате престъпни и нелегитимни заповеди и разпореждания, вие ставате съучастници в престъпление срещу здравето и живота на хората.

В тази връзка ви уведомявам, че по тези въпроси тече прокурорско разследване на Софийска Градска Прокуратура № 10729/2022 г. срещу бившите министри на здравеопазването проф. Костадин Ангелов и Стойчо Кацаров и главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев за извършените от тях престъпления по повод ПЛАНдемията!

Ето го как изглежда и в PDF формат. 

Можете да го изтеглите и отпечатате оттук. 

Не забравяйте, че беше внесена и подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.

А в момента и една смела софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.

А ето и още една обнадеждаваща новина от Автономната Работническа Конфедерация: 

"Зелените сертификати“ отиват на съд на 14 октомври 2022 г.!

След година на съдебно-процесуално-процедурна борба, с Определение №5519 от 11.07.2022 г. Административен съд София-град насрочи открито съдебно заседание, на което ще бъде разгледана по същество жалбата на адвокат Милен Пенев и Автономната работническа конфедерация (АРК) срещу дискриминационните „зелени сертификати“, въведени със заповед на министър Стойчо Кацаров през октомври 2021 г. Жалбата е много добре аргументирана – имаме всички шансове да спечелим делото. Залогът е висок – ако зелените сертификати бъдат обявени за незаконни: първо, хиляди работници ще могат да съдят държавата, общините и работодателите си (нашата организация ще им предостави пълно правно съдействие). Второ, ако в бъдеще на някое правителство му хрумне да тероризира и дискриминира със „зелени“ или друг цвят „сертификати“ работниците и обществото като цяло, ще бъде много по-лесно да бъде атакувано юридически и действията му блокирани."

Но ако все пак се е стигнало до съставяне на акт от полицията или служители на РЗИ или други органи, влезте в тази страница с документи и обжалвайте по дадените указания и образци.

Радио и Телевизия "Истина и Свобода"




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves