Най-новите

петък, 29 юли 2022 г.

Горчивото кафе на училищните директори в София

Радио и Телевизия "Истина и Свобода" се добра до изключителна предварителна новина за събитие, което ще се случи в София след два дни - в понеделник - 1 август. Всички директори на училища в столицата ще получат електронна поща, която ще им направи и най-сладкото сутрешно кафе горчиво.

По данни на активисти на НСС "Свети Георги Победоносец", директорите ще получат писмо с предупреждение, какво ги очаква, ако продължават да изпълняват престъпните заповеди на министерството за тестове, маски, изолатори и зелени сертификати, на децата учещи в поверените им заведения. Текстът на писмото ни беше предоставен само на нашата медия и го публикуваме долу:

"Уважаеми дами и господа,

За сведение ви препращаме, постановление на Районна Прокуратура Пловдив по образувана преписка номер 11041/2021 за разследване на двама министри на здравеопазването - Кацаров и Ангелов и главния държавен здравен инспектор - Кунчев,  заедно с членове на НОЩ и други длъжностни лица, за извършени престъпления по смисъла на Чл. 220, ал.1, чл.108а, във връзка с чл.143 ал.1 и чл. 136 ал.1 от Наказателния Кодекс, както и във връзка с чл. 26 ал. 1, чл. 29 ал. 2 и чл. 35 ал. 1 от Конституцията на Република България. 
Престъпленията са извършени по повод ПЛАНдемията. Материалите са събрани в рамките на 3 тома и в момента се допълват в Софийска Градска Прокуратура, по преписка   № 10729/2022 г. По тази преписка е възможно да бъдат привлечени към отговорност и други длъжностни лица, изпълнявали противоконституционни заповеди и разпореждания, като силово наложени маски, тестове, зелени сертификати, затваряния, лишаване на деца от обучение и други подобни престъпления. 

Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец


---- Прикрепено писмо (FW: 11041-2021- постановление ) ----

Подател: Районна прокуратура Пловдив <rprok@plv.prb.bg>
До: <nss_sveti_georgi_pobedonosets@abv.bg>
Относно: FW: 11041-2021- постановление
Дата: 12.05.2022 16:29

 

Славка Русева

Адм.секретар РП Пловдив

032/600-303"


За тази прокурорска преписка, нашата медия писа първа в България тук, където можете да намерите и документите в оригинал.
Дейците на НСС "Свети Георги Победоносец" с които говорихме споделиха, че са правили предупреждение на директорите на почти всички училища в България, още в началото на 2021 г. и са ги уведомили за правните последствия от действията им, насочени срещу здравето и живота на българските деца, но не са получили разбиране от тях, с изключение на неколцина директори, чийто имена разбира се остават тайна. Ето и това предишно писмо, което те любезно ни предоставиха да публикуваме:

"До всички служители в МОН, регионалните му управления, директорите и учителите в системата на образованието.

Уважаеми Господа

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“ официално ви предупреждава, че „извънредната епидемична обстановка“ е противоконституционна, а всички издадени досега заповеди на Министъра на здравеопазването са нищожни. Те представляват нормативни актове, а не са публикувани в „Държавен вестник“ съгласно разпоредбите на Конституцията – чл. 5 ал. 5, АПК – чл. 75 и ЗНА – чл. 37 ал. 1, следователно не пораждат права и задължения за никого. Тоталитарната диктатура въведена у нас под външен натиск е престъпление. Съгласно член 56 от Конституцията българският народ има право на съпротива за да върне свободата, неприкосновеността си, честта и достойнството си!

Предупреждаваме ви да прекратите всички посегателства над българските деца в учебните заведения. Носене на маски, мерене на температури, вземане на тестове, насилствени ваксинации, социална дистанция, насилствено въвеждане в изолатори са в пряко нарушение на законите и Конституцията и отговорните лица за това са подсъдими по Наказателния Кодекс. Това е злоумишлено увреждане на здравето и психиката на децата, нанасящо нелечими травми за цял живот и представлява посегателство над бъдещето на българския народ.

Ще държим лично отговорни всички длъжностни лица, особено директорите на училища и детски градини, които съучастват в това престъпление –  изрично забранено в Конституцията и описано в Наказателния кодекс като геноцид.

Завели сме поредица от дела срещу престъпните разпореждания на Министерството на здравеопазването и сме предупредили официално Народното Събрание, Министерския съвет и Омбудсмана да прекратят тоталитарния терор въведен по външни заповеди от СЗО.

Считайте се предупредени, че всички ваши престъпни действия против здравето, правата, свободите и достойнството на българските деца в противоречие с Конституцията, законите,  морала и семейните ценности ще получат отпор и справедливо наказание.

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“

Цялата сага с тази училищна кампания започнала от 9 февруари 2021 г., можете да прочетете тук. Да повторим, че директорите са подминали това предупреждение и не са постъпили правилно, както изисква моралът, честта и достойнството им.  Е, надяваме се, сега да им припари под краката, като видят, че е техен ред да отговарят за деянията си. И оправданието: "Ама ние само изпълнявахме заповеди", няма да мине. Така говореха и надзирателите в концлагерите, но това не ги спаси.

Да напомним, че в момента върви и делото в Комисията за Защита от Дискриминация срещу директорката на Испанската Гимназия в София - г-жа Зорница Йончева, което е образувано по жалба на майка на ученик в училището, обжалваща въвеждането на зелените сертификати със заповед на директорката през 2021 г. За него писахме единствено ние в България тук.

Ще продължаваме да следим развитието по тези важни събития и своевременно ще ви осведомяваме.

Радио и Телевизия "Истина и Свобода"

"Търсим Истината, защитаваме Свободата!"


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves