Най-новите

петък, 29 април 2022 г.

Светът след войната

Бъдещето на Русия след войната
Вече тече трети месец от завоевателната война разпалена от  Путин срещу независима Украйна. Първоначалните му надежди за мълниеносна победа след 48 часа, окупация на Киев, елиминиране на президента Зеленски и поставянето на марионетен режим, който да присъедини цялата страна към "големия брат", се сгромолясаха с гръм и трясък. Украинската нация се противопостави смело на нашествениците с всенародно опълчение. Украинската армия унищожава методично руските нашественици и скапаната им съветска военна техника, ковчезите на загиналите окупатори, известни като "товар 200", връщани в Русия за погребения, станаха вече над 15 000, "моралът" на нашествениците се изроди, както винаги, до традиционните жестокости спрямо мирното население, изразяващи се в убийства, изнасилвания и мародерства. Най-важното, от кумова срама Европа и САЩ застанаха на страната на Украйна, макар предварително да я бяха отписали - предали или продали на добрия ученик на Клаус Швеб - президента Путин. Така че, събитията изобщо не се развиха както ги бяха планирали задкулисните господари - глобалисти в тайните си ложи и сенчести кабинети. Украинците с героизма си разбиха плановете както на Путин, така и на Клаус Шваб, но също и на дълбоката държава в САЩ и техните слуги в Европейския съюз. 
Един интересен обзор на положението досега, от български национални позиции, има тук в два поредни подкаста.





А по темата има и още:



















БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА! ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves