Най-новите

събота, 16 април 2022 г.

Електронният концлагер

Преди време писах в "Кой е звяра 666 от Библията" за електронния концлагер в Русия, ускорено внедряван от президента Путин, в съответствие с плановете на председателя на "Световния Икономически Форум" Клаус Шваб, чийто добър ученик се явява самият руски президент, който е завършил "Училището за млади световни лидери" към форума. 
Но понеже Русия е страшно изостанала в електрониката, тя разчита изцяло на китайски технологии и компютърни системи за целта. Практически путинова Русия е третата държава в света, след самия Китай и Казахстан, която изгражда "Системата за социален кредит", (или "Система за Обществено Доверие" в превод на български), внедрена официално в "поднебесната империя", с приемането на новия китайски Граждански кодекс в началото на 2021 г.: "Отиваш на гарата, но отказват да ти продадат билет за влака. Оказва се, че не можеш да си купиш и самолетен и да напускаш страната. Забранено ти е да кандидатстваш за виза. Не можеш да си купиш апартамент, дори и да имаш финансовата възможност, нито да изпратиш детето си да учи в някое елитно училище. Не можеш да си намериш и хубава работа. Оказва се, че имаш прекалено нисък социален рейтинг или си включен в черен списък на страната – макар и без да подозираш. Този сценарий наподобява сюжета на Оруеловата дистопия "1984". Всеки е наблюдаван, по-всяко време, а от поведението и мислите ти зависи социалният ти статус. С тази реалност се сблъскват стотици китайски граждани, които не знаят за съществуването на Системата за социален рейтинг. Разбират за нея чак когато ги удари пряко и бъдат санкционирани. До края на 2020 г. тя функционираше само в част от китайските провинции, но от 1 януари 2021 г. системата за доверие беше въведена в цялата страна."
Системата в Китай обхваща в единна електронна мрежа цялото население на страната и създава огромни бази данни в които всички 1 400 000 000 китайски граждани имат електронни досиета. За начало всеки получава рейтинг от 1000 точки, които може да бъдат увеличавани или намалявани. За нарушения, които системата следи автоматично се отнемат точки, а при "добро поведение" ти се прибавят.
"Cпopeд нoвия граждански ĸoдeĸc ĸитaйцитe щe пoлyчaвaт тoчĸи зa:
  • Учacтиe в блaгoтвopитeлнa дeйнocт
  • Гpижa зa възpacтнитe члeнoвe нa ceмeйcтвoтo
  • Дoбpи oтнoшeния cъc cъceдитe и oĸaзвaнe нa пoмoщ нa бeднитe
  • Kpъвoдapявaнe
  • Πoддpъжĸa нa пpaвитeлcтвoтo в coциaлнитe мpeжи
  • Haличиeтo нa дoбpa финaнcoвa и ĸpeдитнa иcтopия
  • Извъpшвaнeтo нa ĸaĸвoтo и дa билo гepoйcĸa пocтъпĸa
  • И дpyги
Cпopeд cъщия ĸoдeĸc тoчĸитe oт coциaлния ĸpeдит ce нaмaлявaт зa:
  • Hapyшeниe нa пpaвилaтa нa Зaĸoнa зa движeниe пo пътищaтa
  • Учacтиe в пpoтecти cpeщy влacттa и пoмecтвaнe нa aнтипpaвитeлcтвeни cъoбщeния в coциaлнитe мpeжи
  • Heyдoвлeтвopитeлнa пoмoщ нa възpacтнитe poдитeли
  • Paзпpocтpaнeниe нa cлyxoвe и фaлшиви нoвини в интepнeт
  • Heиcĸpeни извинeния зa извъpшeнo пpecтъплeниe
  • Учacтиe в ceĸти и мoшeничecтвo в oнлaйн игpитe
  • И дpyги"
Докато разработваха и внедряваха системата, един от първите й пилотни проекти в Китай беше налагането на електронен затвор в цялата размирна уйгурска област "Синдзян", в която живеят мюсюлмани, които бяха излезли на протести срещу китайското управление преди години. Освен, че ги смачкаха демонстрантите с безмилостна военна и полицейска сила, затвори, концлагери и "изправителни домове за превъзпитание и обучение", китайските власти създадоха там всеобхватна електронна система за следене на всеки и всичко. Ето едно видео на руснак - очевидец, снимал на място с огромен риск за себе си.
Но ето и едно обикновено китайско училище със система за биометрично разпознаване на децата, която е важна част от цялостната система за следене на обществото. 
Основна част на системата са камерите за лицево разпознаване, милиарди от които са разположени в китайските градове и засичат поведението на всеки един човек. Ако опита да премине на червено на светофара, системата го разпознава и веднага му издава глоба, която му идва по електронен път. Имаше куриозен случай с китайска манекенка - известен модел, чието лице краси десетки билбордове и реклами в страната. Поставят образа й за реклама и на каросерията на някакъв камион. Той обаче пресича на червено на светофара в някакъв град. Камерата прилежно засича рекламния образ на манекенката върху каросерията, разпознава лицето й и веднага й издава глоба за нарушаване на правилата за движение. Случаят предизвика широка дискусия, дори в тоталитарна държава като Китай. 
А ето и как изграждат концлагера и в Казахстан. Технологията и компютърната система са отново китайски.
Ето и биометричните скенери в метрото в Москва, които са един от елементите на системата на руския електронен концлагер. 
До 2024 г. в Москва всички граждани трябва да имат електронни паспорти. В България също.
Като говорим за електронния концлагер, създаден и действащ в Китай внедряван и в Казахстан и Русия, да напомним още нещо. Съгласно плановете на Клаус Шваб за "Голямото зануляване" или "Великия рестарт" ("The great reset") един основен компонент е премахването на наличните книжни и метални пари и внедряването на електронни  пари. Подконтролни на банките, а те чии са всички знаем... В Китай например се пробват в момента безналични електронни пари пуснати от Централната банка и половин милион китайци са опитни свинчета. Впечатлява една особеност на тези цифрови нули и единици, че например някои от тях имат изтичащ срок на годност. Например, получаваш заплата от 1000 юана и трябва да ги изхарчиш в срок от 2 месеца, не го ли направиш, изгарят и се изпаряват от сметката ти: "Дизайнът на eCNY заема само няколко незначителни технически елемента от биткойн и не използва блокчейн технология, на каквато разчитат повечето криптовалути, казват служители от Китайската народна банка. Като намек за необичайния характер на валутата получателите имат само няколко седмици, за да похарчат цифровите си пари, преди въпросните да изчезнат.
Да не говорим, че може да бъдат зададени и редица други параметри за електронните пари: за какво точно да ги харчиш, колко да харчиш, къде да ги харчиш, в кои магазини или за какви стоки да ги харчиш и т.н. и т.н. възможностите за контрол са безгранични... За пример да вземем последствията от "Зелената сделка" за обикновения потребител. Става дума за доклада на швейцарската „Креди Суис“ - една от 50-те най-големи банки в света, в който доклад банката ни разказва какво означава „зелената сделка“ за всеки от нас със съвсем простички примери от ежедневието, какво ще може и какво няма да може да си позволи човек:  
1. Червеното месо се забранява.
2. 200 грама пилешко месо на седмица имаме право да консумираме.
3. Морска храна 200 грама на седмица.
4. 50 грама шоколад на седмица.
5. 50 грама чипс на седмица.
6. 25 грама сирене на седмица.
7. 2 яйца на седмица.
8. 6 филйки хляб на седмица.
9. 300 грама кисело мляко – прясното мляко се забранява.
10. 700 грама зеленчуци на седмица.
11. 500 грама плодове на седмица.
12. 300 грама ориз на седмица.
13. 200 грама макаронени изделия на седмица.
14. 200 грама картофи на седмица.
15. Бирата се забранява.
16. 4 чаши вино на седмица.
17. 4 кенчета диетична сода на седмица.
18. Кафето се забранява.
19. 2 литра вода на ден.
20. 4 чаши чай на ден.
21. Прясно мляко – забранено.
22. 1 полет годишно в икономична класа, не се обяснява за кого е бизнес класата.
23. Бензинови, дизелови, газови автомобили се забраняват.
24. 5000 км годишно с малък електромобил – не с голям.
25. 4 пъти седмично имаш право на градски транспорт.
26. Средна дистанция на пътуване с градски транспорт 5 км.
27. 2 пъти седмично може да използваш влак или автобус за извънградски пътувания.
28. Средна дистанция с тях – 200 км.
29. 30 км на седмица с велосипед.
30. 10 нощувки в 4 звезден хотел годишно – 2-, 3-, 5-звездните се закриват.
31. 3 седмично по 30 минути фитнес.
32. 1 час на ден гледане на ТВ.
33. 1 час на ден интернет.
34. 1 час на ден използване на лаптоп.
35. 8 часа на ден десктоп.
36. 1 час на ден зареждане на смартфон.
37. Пералня 2 пъти на седмица.
38. 3 пъти на седмица душ по 8 минути.
39. 2 пъти ходене до тоалетна.
40. 1 път на седмица миялна машина.
41. 3 пъти на седмица по 20 минути готварска печка
42. 2 чифта панталони годишно.
43. 3 ризи годишно.
44. Забраняват се якета, шуби, балтони, шлифери въобще всички горни дрехи.
45. Костюми и рокли също се забраняват.
46. Бельо – 5 броя годишно.
47. Видео игри - 0 броя.
Един от най-важните преки ефекти на „зелената сделка“ за България е премахването на половината енергийни мощности на държавата, изпадане в пълна енергийна зависимост, чудовищно скъп ток и непоносими цени на всичко. Изтеглете целия доклад оттук: https://www.credit-suisse.com/…/treeprint-report-2021.pdf
Тоест, ако успеят да наложат електронните пари и ликвидират наличните, всички тези ограничения ще могат да бъдат наложени без никакъв проблем, системата на електронния концлагер, ще следи автоматично, какво и колко купуваш и потребяваш.
"Няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив"
Ами представете си другата възможност, да ти ги блокират парите или изобщо да ти ги отнемат, ако откажеш да си набиеш отровната инжекция срещу измисления вирус, ако не щеш да си правиш ПСР тест, ако не искаш да носиш маска, ако не вярваш на "великия вожд Си Дзинпин", или още по-великия президент Путин, ако търсиш информация в интернет за клането на площад "Тянанмън" в Пекин през 1989 г., или пък не подкрепяш завоевателната война на другаря Путин в Украйна - списъкът от възможности е безкраен.... 
Е, това в момента се тества в Китай като парична електронна единица. Но втората държава, която официално е на път да го въведе е .... путинистка Русия: "Как стало известно, Центральный банк России в партнерстве с 12 банками начал активное тестирование новой денежной валюты, представляет которая из себя цифровой рубль. Это уникальная по своей сути денежная единица, пользоваться которой уже могут некоторые кредитные организации. Предполагается, что в перспективе нескольких лет она приведет к крайне мощной денежной реформе, так как сможет заменить не только привычные всем жителям страны безналичные деньги, хранящиеся на банковских счетах, но еще и наличные денежные средства, от которых, возможно, удастся полностью отказаться.Виждате ли, вече 13 банки (какво число само!) правят тестовете на тази нова валута, до няколко месеца я пускат пробно в Русия, а до няколко години вече ще замести наличните сега книжни пари. "Прекрасният нов свят" идва... А после някои пишат, че Русия била изостанала технологично страна. Никак даже, прилежният ученик на Клаус Шваб - Владимир Путин явно си е вземал с "отличен" изпитите в училището за "млади световни лидери" на Световния Икономически Форум". Току виж надмине учителя си.... 
Но да не злорадстваме, защото и Столична Община крачи в авангарда на първопроходците на електронните концлагери. В момента Общинският съвет иска да въведе електронни билетчета за градския транспорт, които да си ги купуваш с действителни левчета, но ако не ги използваш до половин час просто изгарят, заедно с левчетата ти.  За момента са пуснали това: "Електронният билет важи в рамките на деня на купуването му и има валидност от 90 минути, които започват да текат след валидирането му в превозното средство или на бариерата на метрото. Той може да се купи през мобилно устройство." , но скоро ще има и другото... А сега, да напомним, имаш ли хартиено билетче, можеш да си го използваш, когато и където искаш, дори след година
И като стана дума за България, нашето правителство макар, че уж е срещу путинова Русия в момента, също като нея прилага плановете на Клаус Шваб за електронния концлагер и "Четвъртата Индустриална Революция", "Зелената сделка" и всякакви други натрапвани от световното задкулисие психопатии.
Така, както видяхме от пландемията насам, геополитическите, икономически, стратегически и идеологически различия и противоречия между държавите в света нямат никакво значение. Всички изпълняват един и същи план. И тоталитарният комунистически Китай, и авторитарната Русия, и "демократичните" САЩ, и Европейски съюз, Канада и Австралия, та чак до изостаналите средноазиатски или африкански държави. Всички се подчиняват на световното задкулисие, ако искате го наречете "дълбоката държава" или илюминатско-масонската шайка. Която ни готви не друго, а изтребление на 7 милиарда от човечеството и вкарването на последния оцелял от отровните инжекции милиард хора в световния електронен концлагер. А сегашната изтребителна война на Русия срещу Украйна е просто поредната стъпка в плана им. 

Така че да се съпротивявяме всички заедно, за да провалим плановете на сатанистите - психопати.

Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5

ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА! ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves