Най-новите

вторник, 5 април 2022 г.

Радио-Телевизия "Истина и Свобода"

 

Радио и Телевизия "Истина и Свобода"

Български саракт създаде свое интернет радио излъчващо на живо. Вдясно горе на блога има вграден музикален плейър от който може да пускате и спирате радиото и да увеличавате и намалявате звука. Под плейъра има архив на предаванията. Натиснете желаната препратка, която ще отвори страницата с архивни предавания на сайта на радиото.
Предаването е достъпно и на  адрес:  http://stream.zeno.fm/b9rasgfhb78uv 
 
За момента излъчваме пробно и телевизионни предавания на Телеграм канала ни: https://t.me/RTVIS

Страницата на радиото е тук, като на нея има и архив на някои от по-важните и интересни предавания в мр3 формат, които можете да слушате пряко. Горе на страницата има два бутона - Radio и  Podcasts, натиснете подкаст за да влезете в архива на предаванията.  
Частичен архив на предаванията можете да разгледате и в Soundcloud. За по-сигурно сме дублирали по-важни предавания и в други звукови архиви - Anchor също и в Spotify и Google podcasts.


От този вграден плейър също можете да слушате стари предавания в подкаст сървъра на Anchorкойто вече е част от  Spotify



 

 


Засега предаваме експериментално целодневно с периодично повторение на по-интересните предавания. Скоро ще минем на жива програма. Музиката, която излъчваме е само и единствено българска, като изключим класическите творби. 
.


Скоро ще имаме и собствена интернет телевизия. За момента излъчваме пробно телевизионни предавания на Телеграм канала ни: https://t.me/RTVIS

Най-долу може да публикувате свои коментари и желания за предавания или въпроси, които да обсъдим в радиото.

Ние ще надделеем над сатанинските козни на сатаната.

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


БЪЛГАРСКИ САРАКТ


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves