Най-новите

сряда, 14 февруари 2007 г.

Контраатаката започна

Контраатаката започна. Колегата блогър Петър Добрев излезе прав, че митингът-шествие в подкрепа на нашите сестри в Либия на 9-ти того, ще си остане в руслото на БиТиВийската казионщина и сервилност пред БСП и ДПС и няма да се превърне в първата антидепесарска и антиправителствена демонстрация. За голямо съжаление. Но имаше и други буревестници. Успехът на Краси Каракачанов да провали гласуването на закона за избори на евродепутати, като поиска преброяване на кворума, беше само началото. След отлагането на гласуването за 14 февруари – по-старому св. Трифон Зарезан се случиха малките бунтове на пенсионерите, след това на медиците, недоволните от акциза за ракията и големия удар дойде днес. Народното събрание прие с гласовете на НДСВ и трима разумни депутати от БСП и разбира се цялата останала дясна опозиция, че в Турция няма да гласуват онези наши бивши съграждани, които са избрали друга страна за своя Родина. ДПС напусна демонстративно залата изпратени от думите на депутата от “Атака” Павел Шопов с пожелание да напуснат и политическия живот завинаги.

Така мафията ДПС, кой знае защо наричана партия, понесе един малък удар. Сега шефа на мафията - Доган ще ходи да плаче на рамото на своя поставленик Първаноглу и да му се жалва от “Шовинистите”. Ще заплашва и с нарушаване на “етническия мир”. Има вариант, другата антибългарска партия БСП да сезира Конституционният съд, в който националните предатели (хора на БСП + ДПС) имат мнозинство от 8 гласа от 12. И този политически орган наречен Конституционен съд да каже, че закона е неконституционен. Като имате предвид, че един от последните назначени от президента съдии в него беше писал дисертация възхваляваща противо”народния съд” от 1945 г. избил управленския елит на Царство България. Та този псевдосъд може да гласува отново против българските национални интереси. Но тогава протестите ще бъдат пред неговата сграда.

Все пак си мисля, че няма да посмеят. Царят вече е дал указания на НДСВ да свалят правителството. Дясната опозиция се обединява. Европа ни е натиснала да се оправим с депесарската мафия, която заплашва и евроинтеграцията с кражбите си, служенето на великотурските интереси и опитите да организира турците и мюсюлманите в западна Европа в услуга на пантюркизма.

Сега Първаноглу хем ще трябва да слушка онзи, който го постави на власт – Доган, хем няма да иска да става тотално за резил и ще се дистанцира, колкото може. Може да потърси и услугите на старите си/нови господари от Кремъл, толкова работа им свърши чрез Р. Овч. Даде им АЕЦ Белене, подари им газопровода Бургас-Александруполис, сега се готви да им хариже топлофикация “София” и газопроводите на “Булгаргаз”. Само, че и Европа и САЩ ще го натиснат. И тогава може и да се скрие в дупката си. И да остави атовете да се ритат. Най-добре ще бъде и за него и за България.

А ние скоро ще бъдем на улиците. И този път ще свалим турскомунизма. Не с малко и не за кратко, а тотално и завинаги.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves