Най-новите

вторник, 18 октомври 2022 г.

Контранастъплението започна!


Освен в България, контраатаката срещу виновниците за ПЛАНдемията се води и в Европейския парламент. Да не се отпускаме, да не забравяме, да не прощаваме, и да не се успокояваме. Психопатите - сатанисти, срещнаха нарастваща съпротива в цял свят и тактически отстъпиха в ПЛАНдемията, като сега разиграват другите си карти - стопанската разруха на Европа и Русия чрез енергийна криза, студ  и глад - предвидена отдавна в тяхните планове, със започната от пионката им Путин братоубийствена война в Украйна, изтребваща главно православни християни. 
А успоредно с това продължават да натрапват малоумщините си за "въглеродни отпечатъци", "зелени сделки", "енергийни ефективности", "умни градове", "четвърта индустриална революция", "голямо зануляване" - водещи постепенно и пряко към въвеждането на електронния концлагер, изграден напълно вече от една година насам в Китай. Трябва да продължим да даваме отпор по всички фронтове.
Но тъкмо затова, сега трябва да контраатакуваме в основното им и най-слабо направление, където те претърпяха поражение и бавно отстъпват - ПЛАНдемията. Трябва да унищожим виновниците за това престъпление - геноцид. Защото те са същите, които действат и по другите направления. Ликвидираме ли тях, останалите им фронтове ще рухнат като картонени кули.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves