Най-новите

четвъртък, 3 март 2022 г.

Полицията на Путин

руската милиционерка прилежно
 си е поставила намордника,
 както е заповядал
"антиглобалистът" Путин
В Русия путинската милиция арестува две майки и децата им, защото са правили мирен протест срещу войната и поставили цветя пред украинското посолство в Москва. 

В София путинофилската полиция арестува три български деца изрисували паметника на окупационната кървава червена армия. Едното дете прекара нощта в ареста. Двете са били освободени по-рано. Но докато бяха в ареста, не им дадоха да се обадят на родителите си, нито полицаите се обадиха да ги предупредят, а също така по инструкцията за задържаните лица са длъжни при арест на непълнолетни да уведомят също и директорите на училищата в които учат, както и прокуратурата. Прокуратурата е длъжна в такъв случай да не образува досъдебно производство или, ако такова е образувано, незабавно да го прекрати и деянията на непълнолетните деца да се разглеждат в Детските Педагогически Стаи по друг закон - за престъпленията и нарушенията на малолетни и непълнолетни. Но и прокуратурата не е била уведомена по вина на полицията. Представете си само как са се чувствали родителите, които не са знаели къде са децата им, двете за няколко часа, но третото за цяла нощ.


Деца зад решетките - това е просто Русия, която в момента "освобождава" посестримата си Украйна.


Руските деца нямаха този късмет, като двете български, които ги пуснаха - и трите прекараха нощта в килията на милиционерското управление. Даже са били разделени от майките си. Какви са правилата там за арестуването на деца не знаем, но можем да предполагаме, като знаем що за "демокрация" създаде Путин в Русия за 22 години несменяемо управление.

В Twitter се развихри световен спор под новината, пусната от опозиционната "Новая газета", хиляди хора от цял свят изразиха възмущението си. Аз също.

В Русия, милиционерите вероятно ще ги наградят и повишат за "отличното изпълнение на служебния си дълг", а те ще козируват с думите: "Всегда на чеку!" А иначе ето и руската путиноидна полиция в действие:

А тук виждате, как полицията в Москва за броени минути прибира единични смели протестиращи, които се обявяват против братоубийствената война срещу Украйна.

Е, на смелата журналистка Марина Овсянникова й се размина само с глоба, засега. Можеха и да я осъдят на 15 години затвор. Но случаят й стана световно известен и явно им е трудно да я пратят в обичайната трудово-изправителна колония, както Навални примерно.

Вижте я във видеото какво говори срещу нахлуването в Украйна, появата й с плаката против войната в живото студио на новините не е толкова интересно. Записът с призива й към руския народ е ценен. Запазвам го тук за историята на руската съпротива срещу безумния диктатор Путин.

Не че българската полиция не приличаше доскоро на руската, а в отделни случаи все още прилича. Както видяхме в случая, когато полицаите биха вързани с белезници арестанти, зад колоните на Министерския съвет на 10 юли 2020 г, и после на 2 септември 2020 г. 

А и при ареста на децата надраскали паметника на окупаторите. А да не забравяме, че в същото Първо Районно Полицейско Управление в София бяха арестували непълнолетните младежи и девойки, които разобличаваха педофили. Забележете, не е грешка - НЕ АРЕСТУВАХА ПЕДОФИЛИТЕ, а децата, които ги разобличиха и заснеха на видео.

Да, ама в България министърът Рашков уволни виновния полицай, а шефът на районното сам си подаде оставката. Или му я подадоха, все едно. Даже министърът викал виновните полицаи един по един и ги питал: "Вие деца имате ли и искате ли така да ги арестуват". След което разпоредил проверка на всички заповеди за арест в СДВР - София. Лошото е, че това стана на втория път - с надраскания окупационен паметник. За педофилския скандал нямаше последствия.
Послепис. Вече има последствия. Педофилите бяха арестувани.

Има шанс за България да се депутинизира. Сега - засега само в София, но скоро и в страната, а някой ден даже и в  Москва.

Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!


Електронна поща: nsssgpsf@gmail.com

Видеоканал  https://www.youtube.com/c/SarsSaraktos/videos

живо излъчване: http://stream.zeno.fm/b9rasgfhb78uv 

Телевизия "Истина и Свобода"

Радио "Истина и Свобода"


БЪЛГАРСКИ САРАКТ





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves