Най-новите

неделя, 13 март 2022 г.

Проведе се "Черния марш"

ПЪРВИ ПО РОДА СИ „ЧЕРЕН МАРШ“ В БЪЛГАРИЯ

Черен марш в памет на всички жертви на неадекватното управление на Ковид кризата се проведе на 12.03.2022 г.  в София. Шествието започна в 11 часа от НДК с  послания на организаторите му. Обръщение към присъстващите направиха адв. Иван Денев, трагично загубил 19 годишния си син в търновската болница и Мария Райчева – създателка на фейсбук групата „Истина и справедливост в Ковид отделенията“ повод за която става  преждевременната смърт на нейния дядо. Болката си споделиха и други близки и приятели на трагично загинали хора от всички възрасти в Ковид отделеният на страната, както и починали след ваксинация.  Участниците в Черният марш преминаха през централните софийски улици,  спряха за кратко пред Министерство на здравеопазването и пред Министерски съвет, отново споделиха личните си трагедии и болката от загубата на близки, роднини и приятели поради неадекватното лечение в Ковид отделенията. Шествието завърши  пред храм-паметника „Свети Александър Невски“, но както отбелязаха организаторите, то не беше благословено и подкрепено от Българската православна църква, което на практика я дискредитира като човеколюбива и човекозащитна институция в тежки времена като тези, в които живеем. 

„Нашите близки продължават да живеят в нашата памет и ние сме длъжни да ги защитим, да направим това, което не сме успели да направим приживе, и да потърсим справедливост и възмездие за техните ненавреме приключени по най-унизителния начин интубирани и обезправени техни жизнени пътища“ сподели адвокат Иван Денев и допълни: „Искаме моментално да бъде отменен този протокол за лечение, който е сведен още от 2020 година, искаме да бъде реорганизиран, променен. Доколкото ми е известно има поне два, три други разработени протоколи от професор Николай Младенов, професор Георги Момеков, които отлежават на бюрото на министъра“.


Един репортаж, който телевизията засне, но не излъчи. Е, да попълним пропуска им...

Организаторите на Черния марш обявиха, че това е първата от поредица инициативи, които целят да изкарат наяве истинските причини за високата смъртност в ковид отделенията и призоваха близки и роднини на починалите в тези отделения да изискват цялата налична документация за провежданото лечения, да искат отговори и да задават въпроси на онези, които лекувайки близките им, са причинили смъртта им.



Организаторите имат фейсбук група наименована "Истина и справедливост в Ковид отделенията"https://www.facebook.com/groups/685861359086190/?ref=share 

Следете там за новини, но и тук ще даваме нова информация за бъдещи действия в битката за истина и свобода.

Смело братя българи, победата ще бъде наша!

Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос.

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.

Иисус Христос към фарисеите
Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves