Най-новите

събота, 12 февруари 2022 г.

Луков марш

Българските националисти отново излязоха на традиционния "Луков марш" в прослава на доблестния патриот, национален герой и водач на Съюза на Българските Национални Легиони - генерал Христо Луков. За ген. Христо Луков винаги ще има място в Българската историческа памет!
Напук на всички джендъри, либерали и псевдодемократи! Страхът е водещ при тях, а духа на Генерала вечно ще стряска миризливият и крадлив техен покой.

Разбира се посолството на държавата Израел и американското, както винаги направиха протест срещу марша, герберастките майкопродавци излязоха с осъждаща декларация, а кметицата им Фандъкова даже издаде заповед за забрана на мероприятието. Соросоидни грантаджии отцеругатели се опитаха да направят контрашествие, което се провали. Така се видяха кои са истински българи и кои слуги на враговете на България. И разбира се в редиците на антибългарите се появи Мария Захарова да се противопостави на Луков марш от името на Путинска Русия, че как иначе. За любимия на много малоумници Путин повече тук.

Въпреки всички предателски антибългарски действия, шествието се проведе.



Генерал Луков ще живее вечно в сърцата на българските националисти!



Горе е маршът в София, а долното видео е от марша във Варна.

А кой е генерал Христо Луков, чуйте в подкаста.

Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос.

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.

Иисус Христос към фарисеите
Евангелието на Йоан 8 : 44-45


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последни новини

powered by Surfing Waves