Най-новите

четвъртък, 14 юли 2022 г.

Прокурор, който си върши честно работата

Заглавието не е грешка, нито ирония, а писанието е похвално слово за един млад, смел и почтен човек. Оказа се, че има и такъв прокурор - в град Пловдив. Това е Божидар Елкин от Пловдивската Районна Прокуратура и е образувал преписка за проверка на евентуално извършени престъпления от страна на двама министри на здравеопазването - Костадин Ангелов и Стойчо Кацаров и главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев, по повод натрапената ни от тях, по поръка на външни задкулисни сили ПЛАНдемия.

Вижте извадки от постановлението му, с което той прехвърля преписката по компетентност на прокуратурата в София, която трябва да продължи работата по разпитването и разследването на обвинените лица. Защото според него, има достатъчно данни за престъпления и той ги е формулирал отлично по Наказателния кодекс. 




Оттук можете да изтеглите документа в  PDF формат, или да го прочетете в прозореца отдолу.

Този прокурор, ни връща доверието в институцията и се надяваме един ден да го видим, като главен прокурор на държавата.

Преписката е образувана по сигнал на Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" и Национално Движение "Крумови закони", подаден в началото на тази година до ОД на МВР - Пловдив. Удивителното е, че и пловдивската полиция си е свършила работата, като е уведомила прокуратурата в Пловдив за възможните престъпления и забележете, прокурорът съвестно е работил по преписката, като е разпитал Стоян Алексов, Костадин Ангелов, Стойчо Кацаров и Ангел Кунчев, както и свидетелите доцент Атанас Мангъров и доктор Георги Тодоров. Събрал е и информация от МЗ, НЦЗПБ, ИАЛ, НЗОК, НСИ и БАП. Вижте част от текста долу.


Да напомним, че всъщност Ангел Кунчев е служител на фондация "Рокфелер" и не работи за българския народ, а за тези, които са го поставили там. В този случай, "конфликт на интереси" е най-малкото обвинение към него. 
А дали работи за здравето на нацията или изпълнява указанията на господарите си във фондацията, ясно си личи по поведението му.
Затова, на такива прокурори като господин Елкин, можем само да ръкопляскаме и да се надяваме да стават все повече и повече в системата. Сега обаче, трябва да следим изкъсо Софийската Градска Прокуратура, какво ще направи. Преписката се движи в момента с този номер и е на този етап.
Ще следим внимателно движението й, и работата по нея. Скоро ще дадем и указания, как хората могат да се включат с индивидуални жалби, за да предизвикаме обществен натиск за решаване на случая, съгласно Конституцията и законите, а не съобразно натискът на заинтересованите от потулването на престъпленията им виновници.
Да не забравяме, че и полицаите от ГДБОП, навремето си свършиха работата и сезираха Районна Прокуратура в София за евентуално престъпление извършено от президента Радев с назначаването на служебните правителства на Стефан Янев, в нарушение на Конституцията. А тъкмо по заръка на президента - служебното правителство въведе зловещите дискриминационни зелени сертификати, точно в разгара на президентските избори през 2021 година. Това предизвика масовите бунтове в София и по места, за които многократно писахме и отразихме с видеозаписи и снимки. Но в този случай Софийската Районна Прокуратура прекрати преписката. 

Страх ги беше да пипат толкова нависоко.

Но пък в момента, още тече делото в Комисията за Защита от Дискриминация в София, по жалба на майка на ученик в Испанската Гимназия, срещу директорката на училището Зорница Йончева, въвела със своя безумна заповед, изискванията за зелени сертификати, ПСР тестове и маски, и фактически лишила много деца от право на пълноценно образование. Тук публикуваме юридическите аргументи на жалбоподателката срещу дискриминационните действия на директорката. Могат да се ползват от други хора, които водят подобни дела срещу училищни директори. Ето ги и долу в PDF формат.

И нещо изключително важно! Правосъдният министър на премиера Борисов - Данаил Кирилов беше излъгал, че е пратил писмо за отмяна (нотификация за дерогиране) на някои права и свободи гарантирани от Европейската Конвенция за Правата на Човека и Основните Свободи в ЕС съгласно чл 15 от същата. Това се прави, когато извънредни обстоятелства (като пландемията и извънредното положение) налагат ограничаване на правата и свободите. Оказа се, че не пратил нищо и практически няма никаква отмяна на части от конвенцията, следователно тя си действа с пълна сила, както и Конституцията ни, дори и по време на извънредното положение. Това означава, че всички мерки и ограничения въведени със заповедите на министрите на здравеопазването като изисквания за маски, ПСР тестове, зелени сертификати, затваряния на бизнеси и други ограничения на правата са абсолютно НЕЗАКОННИ и ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, включително противоречат на международните договорености, по които държавата ни е страна. Направихме официално запитване за това до Министерството на Външните Работи и получихме отговора им по ЗДОИ.

Ето и отговора на МВнР
Така че, няма измъкване! Всеки който заведе дело срещу директор на училище, работодател, министъра на здравеопазването, директор на РЗИ и всякакви други палачи и терористи, издевателствали над българския народ и потъпкали правата и свободите му по време на ПЛАНдемията, ще спечели делото, защото действията на длъжностните лица са престъпление и подлежат на наказателна отговорност. Неслучайно 99% от делата срещу актове, наказателни постановления, глоби и други санкции, наложени на хората от полицията, РЗИ и общинските инспектори, завършват с отмяната на санкциите и наказанията, поради противоречие с Конституцията и нарушени човешки права. Съдилищата до момента работят правилно.

Воденото в момента дело в КЗД, (вижте най-долу в статията), е част от съпротивата срещу медицинския концлагер, наложен ни от външни злокобни задкулисни сили на глобалните банкери, корпорации и стоящите над тях скрити господари.  Скоро се очаква и решение на Комисията по това дело.

Така, че да приветстваме смелите хора от тези институции, които честно и почтено си вършат работата и да притискаме конюнктурните и страхливи слагачи, които се ослушват и чакат указания от властимеющите, какво да направят в нарушение на законите.

Радио и Телевизия "Истина и Свобода" ще продължава да следи тези случаи изкъсо и ще ви осведомява периодично.

И се гответе отново за отпор и съпротива, защото психопатите пак се готвят да ни затварят в медицинския концлагер. Предвидено беше да е наесен, но ще се опитат още сега.

Признателни сме на колегите от малкото медии (засега), които отразиха тази толкова важна тема. 

"Афера"

"Фрог нюз"

"Родопи 24"

И вестник "Зора" се включи със статия на българския конституционалист - професор Радко Ханджиев, който е по-известен в Унгария, отколкото в България.

Забележителното е, че статията му е препечатка от Bulgarian Press Pool Budapest. Както е казано в Библията - никой не е пророк в своята собствена страна.

Прокурорската преписка бе коментирана и от Росен Миленов, който впрочем е юрист, при участието си в предаването на "Студио Х" по Телевизия 7/8"Пламен Пасков също направи предаване по темата.

А по-големите издания, както винаги се правят на щрауси. Такива проблеми за тях не съществуват.

Подновяване от 5 август 2022 г. 

В атаката се включи и един софиянец, който е подал допълнителни факти и документи в Софийска Градска Прокуратура по тяхната преписка образувана въз основа на пловдивската. Вижте това ново развитие тук.

Очаквайте специалното ни предаване "Седмичен преглед" по телевизията, в най-скоро време, в което ще изясним положението с документи и свидетелства на участници - жалбоподатели и коментар на адвокат.  Ще дадем и указания, какво да се направи, за да се задълбочи пробивът. 

По темата досега сме публикували оригиналните документи  в следните статии:







НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!

1 коментар:

Последни новини

powered by Surfing Waves